Rosé-ladyt ja kiireinen pastori

Perulainen ja japanilainen ruoka yhdessä eivät ole ihan ensimmäinen kombo, mikä tulee mieleen. Se on kuitenkin Erottajalla sijaitsevan Pastorin konsepti. Niin jännittävältä yhdistelmältä se kuulosti, että pakkohan se oli testata. Varsinkin, kun Punavuoren suosikkiravintolani Hokun hawaijilais-aasialainen kombo on jo minut vakuuttanut erikoisten yhdistelmien toimivuudesta. Eikä ollut huono Pastorinkaan cross kitchen -menu.

Olimme liikkeellä kolmen naisen porukalla. Meitä yhdistävät ala sekä rakkaus ruokaan, juomaan ja matkusteluun. No, myös musiikkiin, vaikkemme musiikkia ole toistaiseksi yhdessä nauttineetkaan. Rosé-viiniä sitäkin enemmän, joten syystä kutsumme itseämme rosé-leideiksi.

Pastorissa vietimme perjantai-iltaa. Onneksi pöytävaraus oli tehtynä, sillä paikka oli aivan täynnä. Ja sen huomasi. Meteli oli melkoinen. Tarjoilija hädintuskin kuuli meitä ja meillä oli myös itsellämme sellainen olo, että korvissa soi. Pastori sopiikin ehkä rauhallista seurustelua paremmin bileillan aloitukseen.

Kiireen huomasi myös siitä, että palvelu oli toivottoman hidasta. Odotimme pääruokaa 1,5 tuntia. Meillä oli pöytävaraus klo 19.30 ja selvisimme kolmesta ruokalajista pihalle noin 22.30.

Menussa kerrottiin, että annokset ovat jaettavia. Tästä huolimatta annokset kuitenkin katettiin meille jokaiselle erikseen. No, kävi se niinkin, maistoimme silti toistemme annoksia.

Ruoka oli oikein hyvää. Itse tykkäsin kovasti black angus tartaristani, jonka söin alkuun. Pääruoaksi ottamani ankka oli myös mehukasta, erityisesti kastike oli hyvää. Kaksi lihaisaa annosta oli  minulle kuitenkin liikaa, jälkkäriksi otin vain kahvin.

Pastor sai pisteet ruoasta, ehkä kuitenkin kokeilen paikkaa seuraavan kerran jonain muuna ajankohtana kuin perjantai-iltana.

Syökää hyvin!

IMG_4200.JPG
Ladies first, so let’s have some Ladies first. Pastorin drinkkilista oli kiva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: