Strömsö-tyyppinen kokemus

Mun piti tehdä bloggaus focaccia-leipomuksistani. Perhe ihastui viimeksi löytämääni reseptiin niin, että ovat siitä asti vinkuneet focaccian leipomista. Edellisestä leipomiskerrasta on varmaan vuosi. Ja vuodessahan sitten käy niin, että se loistokas resepti hukkuu…

Ajattelin sitten toiveikkaana, että resepti kuin resepti. Totesin muutaman ruokabloggaajaan kehuneen yhtä ja samaa reseptiä, joten päätin tehdä perheelle leipää sen avulla.

Kokkailuitseluottamukseni ei ole hirvittävän vahva. Mutta hitusen kyllä epäilytti  ohjeen koko. Ohjeessa väitettiin, että sillä tulee pellillinen leipää. Silti nestettä oli noin puolet vähemmän kuin muissa ohjeissa. Mutta kyllähän ruokabloggaajat tietävät, eikös? Minä lifestyle-bloggaajana olen vain ruoan nauttija, en sen tekijä.

Eniten minua epäilytti kuitenkin se, että oliiviöljyä ohjeeseen tuli niin vähän. Voiko tulla hyvää focacciaa, jos öljyä on vähän?

Nyt tiedän: ei voi.

Hyvä puoli tässä on nyt se, että ohjeen avulla leipää ei tosiaankaan tullut pellillistä vaan puoli peltiä. Eli tätä semi-ok-leipää ei nyt onneksi tarvi ihan hirveän paljon syödä.

En viitsinyt ottaa kuvia siitä säälittävästä lätystäni.

Susanna

PS. Täydellinen focaccia-ohje on nyt siis etsinnässä.

IMG_9641
Syksyssä on parasta se, että voi pitää ponchoja! Huomatkaa myös ihanat bootsit!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: