Vauvauutisia!

Ei, en puhu itsestäni :). Tänään on saatu presidentillisiä vauvauutisia. Heille on satanut onnitteluja, mutta kuten pahoin pelkäsin, lehtiuutisten kommenttiketjut ja some on täyttynyt myös irvailuista. Osa on arvostellut vanhempien ikää, osa epäillyt, että kyseessä on vaalivauva.

Mikä ihme on vaalivauva? Vauva, joka on tehty vaalien vuoksi. Voisiko törkeämpää ja kummallisempaa epäilyä olla? Ajatteleeko joku oikeasti, että ihmiset tekevät vauvoja saadakseen ääniä ja tullakseen valituksi? Vauva olisi kuin hienosti valittu solmio, joka vetoaisi katsojiin. Lisäisi sopivasti sympaattisuutta, mutta olisi samalla uskottava.

Tämä keski-ikäinen täti on nyt todella vihainen.

Presidenttipari kertoo tiedotteessaan, että lapsi on pitkään odotettu ja toivottu  ja odotukseen on sisältynyt pettymyksiä. On selvää, että tällaisessa tilanteessa vauvoja ei ”tekaista” vaalikuukausille, ei edes vaalivuodelle. Lapsia ei tehdä, ne saadaan.

Ihminen, jonka mielestä kyseessä on vaalivauva, ei ole selvästi itse tai lähipiirissään kokenut lapsettomuutta.  Ainoastaan sellainen ihminen (ja lisäksi pöljä) voi ajatella, että lapsi ”tekaistaan”.

Susanna

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: