Unelmien matka

Täytän vuoden päästä pyöreitä. Sen kunniaksi olemme haaveilleet reissaavamme maahan, jossa pääsemme maistelemaan tasokkaita viinejä, patikoimaan huikeissa maisemissa ja fiilistelemään Taru sormusten herrasta -maisemista. Haaveissa on siis ollut reissu Uuteen-Seelantiin.

Se on tuntunut kaukaiselta haaveelta, vaikka nuo viisikymppiset koko ajan ovat lähestyneetkin. Asiat ovat haaveita niin kauan kuin niiden edistämiseksi alkaa tehdä jotain. Silloin ne muuttuvat unelmista suunnitelmiksi.

Ja nyt meillä ie pelkästään enää haaveilla matkasta, vaan sitä suunnitellaan. Meillä oli perjantaina treffit kaukomatkoihin erikoistuneen Aventuran asiantuntijan kanssa. Tämä on luultavasti kerran elämässä -reissu, joten ammattilaisen apu on tarpeen, että saamme siitä irti juuri niitä asioita kuin haluammekin (aah, sauvignon blanc!).

Raportoin matkasuunnitelmien etenemisestä ja tietysti itse matkasta, jahka se koettaa. Mutta nyt on kerrottavaa vielä varsin vähän: luultavasti reissu ajoittuu maaliskuulle, luultavasti lennämme pohjoissaarelle, ajelemme sieltä eteläsaarelle. Molempiin suuntiin on tarkoitus tehdä pysähdys jossain.

Tehkää haaveistanne suunnitelmia, ihmiset!

Susanna

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: