Kesäheinä

En muista, milloin olisimme viimeksi olleet juhannuksena Suomessa. Siitä on aikaa. Ja yhtä kauan on varmasti siitä, että Suomessa juhannukelit ovat olleet näin hyvät. Kollega antoikin minulle maastapoistumiskiellon tulevina juhannuksina, jos sillä taataan tällainen juhlakeli.

Koska olimme juuri kesälomareissussa ja sen päälle sukuloimassa Pohjanmaalla, juhannukseksi halusimme jäädä kotiin. Ohjelmassa vähän töitä, vähän kotitöitä, vähän pihatöitä ja ystävän viisikymppisten jälkijuhlat. Pitkään nukkumista, mikä meikäläisen tapauksessa tarkoittaa sitä, että yritän herätä vasta seitsemältä.

Juhannuksena pitää minusta aina pukeutua kuin neiti kesäheinä, kesäisen romanttisen tyttömäisesti. Nyt se oli säidenkin puolesta mahdollista, niinpä juhannusaattoa juhlistin Agencies turquoisen kesämekossa, jonka ostin Kokemäen Peipohjaan asemakylässä sijaitsevasta Lifestyle Sandra’sista. Mekosta taitaa tulla kesälomien kestosuosikkini.

Tätä kirjoittaessani satelee vettä, mutta sadetutkan mukaan se kestää vain pari tuntia. Sellainen sade on oikeastaan vain hyväksi.

Valoisaa keskikesän juhlaa!

Susanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Juhannusyön valo.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uusi kesämekko.

 

 

 

4 thoughts on “Kesäheinä

Add yours

  1. Kiitos! Kannattaa kysyä Sandra’sista, mitä kokoja on saatavilla. Kyse on pienestä vaatemerkistä, joten saatavuus voi vaihdella. Tässä linkki kaupan Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/lifestylesandras/

   Sandra’siin kannattaa ehdottomasti tehdä reissu, vaikkei mekkoja olisikaan. Ihana pieni myymälä, jossa on kaikkea kivaa tarjolla. Hyvää juhannusta sinullekin!

   Liked by 1 henkilö

  2. Hei! Kiva, että pidät mekosta. Se on ihana! Meillä on siitä M-ja L-koot. Hinta on 224 €. Tervetuloa sovittamaan. Kauppa on seuraavan kerran auki viikon päästä lauantaina klo 10-14. Somesta löytyy @lifestylesandras

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: