Note to self

Mä olen listaihminen. Teen asioista listoja ihan omaksi hyödyksi ja huviksi. Teen itselleni listan siitä, mitä hyödyllistä teen tällä viikolla. Teen itselleni listan siitä, mitä hauskaa teen tällä viikolla (listojen tekemisen lisäksi). Teen listoja asioista, joita haluaisin tehdä vielä joskus. Teen listan vaatekaappihankinnoista. Teen listan käsitöistä, jotka haluaisin aloittaa.

En tietenkään tee kaikkea, minkä olen listalleni laittanut, mutta teen osan siitä ja olen vakuuttunut siitä, että teen niitä asioita paljon todennäköisemmin listalta kuin ohi listan. Sillä listan laatimisen lisäksi nautin myös siitä fiiliksestä, kun saan pyyhittyä jotain listaltani pois.

Listojen lisäksi rakastan myös kalenterimerkintöjä. Tiedän, tää alkaa kuulostaa todella neuroottiselta… Mutta merkitsen itselleni siis kalenteriin asioita, kuten: järjestele vaatekaappi, maksa laskut, muista käsityölehti tai kävelylenkki. Voin kyllä ihan sujuvasti siirtää kalenterimerkinnäksi laittamaani vaatekaappisiivousta eteenpäin vaikka viikolla. Ikävämpää hommaa, kuten matkalaskun tekemistä olen todistetusti voinut lykätä puoli vuottakin. Mutta aina koettaa sekin päivä, kun sieltä kalenterimerkintäni deletoinimg_5120 suoritettuna. Ah se tunne! Homma suoritettu! Mission accomplished! Nyt uutta listaa tai kalenterimerkintää tekemään. Sellainen mä olen.

Eiliselle oli muuten merkintä: bloggaa. Paha vaan, että koneeni oli it-osaston hellässä huomassa viikonlopun ajan.

Konetta vaivannut räyhähenki on nyt manattu (lukijohan tuo it-osaston listalla?).

Susanna

One thought on “Note to self

Add yours

  1. Päivitysilmoitus: Bujo on pop! | Priimaa pukkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: