Maanantai on viikon paras päivä

Tämähän on lifestyle-blogi, joten nimensä mukaisesti sen pitäisi kattaa minun elämäntyyliini liittyviä asioita. No, rehellisyyden nimissä työni vie reippaan kolmasosan arkielämästäni, joten kai minun pitää siitäkin jotain sanoa. Vaikkei tämä mikään ammatillinen blogi olekaan.

Olen siis töissä viestintätoimistossa, olen titteliltäni johtava viestintäkonsultti ja vedän  meidän teknologia- ja b2b-ryhmäämme. Lifestyle-blogilla ei siis ole oikeastaan mitään tekemistä päivätyöni kanssa, asiakkaani eivät valmista tai myy neulelankoja, vaatteita tai viinejä.

Toisaalta, sosiaalisen median seuraaminen ja ymmärtäminen on kyllä olennainen osa työtäni, samoin kirjoittaminen, joten tavallaan tämä bloggailukin on sukua työlleni.

Päiväni ovat vaihtelevia: istun palavereissa, sekä sisäisissä että asiakkaan kanssa, suunnittelemme asiakkaidemme markkinointiviestintää ja toteutamme sitä sitten myös käytännössä, lisäksi koulutan aika paljon. Pääosan päivästä siis olen tekemisissä ihmisten kanssa, joko kasvotusten, meilin tai puhelimen välityksellä. Istun kokoushuoneissa ja koneen äärellä. Se on vähän huono homma, näin keski-ikäiselle naiselle, sillä pitäisi seisoa enemmän. Syy ei ole työympäristössä, meillä on kyllä seisomatyöpisteitä, syy on siis vain laiskuudessani.

En liioittele yhtään, kun sanon rakastavani työtäni. Minulla on ihanat kollegat ja asiakkaat! En voisi kuvitella itseäni missään muussa työssä. Tai no, ehkä voisin kuvitella olevani myös lankabaarin pitäjä: paljon lankoja, käsityölehtiä ja kahvia ja viiniä tarjolla. Hmmm. Taidan pitää nykyisen työni, sillä kaikki rahani menisivät siinä tapauksessa lankoihin ja viiniin. Toisaalta, miten se eroaa nykytilasta? 😉

Mukavaa työviikkoa kaikille!

Susanna

IMG_3041
Asiakkaalta saatu kukkakimppu!
IMG_5964
Meidän tupaantuliaisistamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa.
IMG_3762
Lounas – päivän tärkein ateria. Ja paras.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: