Tukka hyvin

Mä olen joskus sanonut, että keski-ikäisen naisen pahin tyylimoka on se, että jumahtaa oman nuoruutensa tyyliin. No, se ei  meikäläisen kohdalla päde ainakaan hiuksiin. Mulla on ollut elämässäni pitkät hiukset, puolipitkät hiukset, lyhyet hiukset ja tosi lyhyet hiukset. Kiharat hiukset (!) ja suorat hiukset. Tummanruskeat, punaiset, vaaleat, raidalliset ja omat, eli sellaiset punertavan rusehtavat hiukset. Ja kaikkien näiden yhdistelmiä ja moneen otteeseen. Ystäväni sanoo, ettei minut nähdessään voi koskaan olla varma, minkä näköisenä sillä kertaa marssin tapaamiseen. Vaikka menisin kampaajalle vain ”tasoittamaan latvoja”, saatan marssia sieltä uusitussa lookissa ulos. Koskaan ei voi tietää, milloin uudistusmishinku iskee.

Mulla oli pitkähköt hiukset (sai ponnarille) noin parin vuoden ajan. Mies ehti ainakin vuoden ajan ehdotella mulle lyhyiden leikkaamista ennen kuin lämpenin taas asialle. No, ennen joulua se uudistumishinku sitten iski. Varasin kampaajalle ajan ja pitkistä tuli ns. pitkä pixie. Oman värin pidin. Mutta aika nopeasti totesin, että uusi malli vaati myös uutta väriä. Ja sitten kampaajalle blondaamaan. Lopputulokseen olin tyytyväinen (yllättävänkin, sillä en ollut koskaan aiemmin ollut niin blondi. Tuntui kuitenkin vähän vieraalta. Niinpä taas huomasin plaraavani Pinterestistä inspiskuvia.

Ja tällä viikolla sitten marssin kampaajalleni A-studio Kampaamoon uuden ehdotuksen kanssa: voisinko olla strawberry blonde? En tiedä, onko suomen kielessä hyvää sanaa tälle värille? Tämän on niin kuin vaaleanpunainen, mutta ei siis oikeasti vaaleanpunainen, vaan sellaisen punatukan vaaleampi ja viileämpi  versio. Siis olen vaalea ja viileä punapää!

Ou jee. Nyt tuntuu heti omalta. Peilistä katson minä. Uusi minä. Pitänee päivittää blogin omakuvakin pikkuhiljaa…

Hyvää ystävänpäivää!

Susanna

alku
A-Studio Kampaamossa. Tästä se lähtee!
pose
Nooo, mitäs sanotte?
huivi
Mansikkablondi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Teini-ikäinen hyväksyi hiukset, suostui ottamaan kuvankin.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: